Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sağlam çok özelliği sayesinde, kanayaklı ve er müşterilerimiz tarafından yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değteamültirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu model sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Özel dizaynı sayesinde hiç oba ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol olanakı sağlamlar.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Mobilya ve aile dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında birşu denli rengi de kullanmaya yer oluşturur. Denk odasından balkona kadar geniş tasarruf yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür vadiı sunan Bellona ayrımıyla daha yerinde seçimlerle kullanabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Ceviz, meşe, çam gibi ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç antrasit duvar boyas odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda necip ve muntazam bir görünüm elde eylemek isteseniz de basit kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi antrasit gri dekorasyon tutmak yürekin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan tasavvurında yerini korumayı başaran bir…

Her dilde sırasıyla süflidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu model yardımıyla antrasit gri boya dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve yüreklilik hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page