antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada dünya allıkır.

Siz de hane dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta tespit etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge işleklık katarken hem bile alanın aydınlanmasını sağlayarak yoğun renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istimal etmek kolaylaşıyor. 

Daha yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sadelik ve şıklığın dengesini peylemek yürekin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Dümdüz çizgilere malik minimalist layihamlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile horda bulabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir cazibe katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut akak odası kadar temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve öteki göstermelik unsurlarla kolaylıkla harmoni katkısızlar.

Antrasit rengi goldfix ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda arı ve muntazam bir görünüm elde buyurmak isteseniz dahi palas kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi almak muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Kampanyalardan müstefit olmak bağırsakin 6563 skorlı kanun kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda antrasit renk tonları gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri oylumlu bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava kazandırır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek antrasit renk tonları minimal terlemenin bu model sayesinde dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

şahsi verilerinizi ne kullandığımız ile ilişkin daha zait selen sinein, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok bir küme mehabetli boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page