Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu kutuyu sorunaretleyerek "Bilgilerinizi Geçerlilik ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza muvafık olarak konuleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu sistem sebebiyle autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Özel dizaynı sebebiyle hiçbir etki ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı esenlar.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin kafakenti olan bu şehirde evetşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir konut dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda küşade gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili fakat aynı zamanda antrasit duvar boyas dingin ve salim bir aş damı dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

antrasit renk tonları Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Henüz detaylı görmek midein Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile antrasit gri dekorasyon uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Her dilde sırasıyla dundaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk sülale dekorasyonunda modern ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Buz grisi rengi vakit zaman gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer oluşturmak derunin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öteki renklerle kâmil bir mutabakat derunerisindedir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon ezgiı ile dirlikımızda elan çokça vaziyet edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page